Slideshow shadow
by admin

Tea at Five

març 20, 2014 in ACTIVITATS, NOTÍCIES by admin

Primera sessió de TEA AT FIVE!!! Un èxit de participació i satisfacció!!!

IMG_0808 IMG_0809 IMG_0810

 

JORDI SCHOOL IS ORGANISING CONVERSATION CLASSES IN ENGLISH AT TWO DIFFERENT LEVELS. THE CLASSES WILL TAKE PLACE ON THURSDAYS AT 5:45 p.m.-6:45 p.m.

L’IES JORDI DE SANT JORDI ORGANITZA CLASSES DE CONVERSA EN ANGLÉS DE DOS NIVELLS. LES CLASSES SERAN ELS DIJOUS A LES 17:45.-18,45

JOIN US IF YOU REALLY WANT TO SPEAK IN ENGLISH!

UNEIX-TE SI VOLS APRENDRE A PARLAR ANGLÉS!

cartelnormal
Read the rest of this entry →

Visita Ludi Saguntini

abril 16, 2014 in NOTÍCIES by Daniel Ballester

Els alumnes de 4t, 1r i 2n de Batxillerat van participar dels Ludi Saguntini MMXIV.

1979690_269128143261084_1342268185332452473_n 10170884_269128026594429_5388278332330106985_n

by admin

Convocades les proves d’Accés a Cicles Formatius

abril 11, 2014 in INFORMACIONS ADMINISTRATIVES by admin

Del 29 d’abril al 13 de maig s’ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a les Proves d’Accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior.

Calendari i horari proves accés 2014

Podeu trobar més informació a la nostra pàgina: http://iesjordi.edu.gva.es/wp/fp/proves-acces-fp/

VISITA A SAGUNT

abril 3, 2014 in NOTÍCIES by Daniel Ballester

Divendres passat vam fer una excursió a Sagunt per a participar en els tallers que s’imparteixen en el “Aula Didàctica de Cultura Clàssica Domus Baebia”, com així ve ressenyat en el seu blog, queda constància de la presència de l’IES Jordi de Sant Jordi en els tallers.
Assistirem als tallers de ceràmica i mosaic els alumnes de 1º i 2º ESO amb les professores Rosa, *Mariló i María José. Va ser una experiència molt interessant amb explicacions sorprenents sobre els costums quotidians dels romans. Vam aprendre molt sobre la realització de mosaics i ceràmica i provarem ambdues tècniques, El resultat pot observar-se en l’exposició que hem muntat en l’institut.

Senderisme a La Murta. Alzira

abril 2, 2014 in NOTÍCIES by Daniel Ballester

El passat 27 de març van fer una eixida al paratge natural de La Murta, en Alzira, els grups de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat. L’activitat de Senderisme va ser molt profitosa per a l’alumnat i professorat participant: van pujar tots i totes al la Creu del Cardinal! Ahí teniu unes fotos de l’ascensió i unes vistes espectaculars

!

by admin

CALENDARI ADMISSIÓ CURS 2014/15

abril 2, 2014 in INFORMACIONS ADMINISTRATIVES, NOTÍCIES by admin

ESO I BATXILLERATS

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: DEL 26 DE MAIG AL 2 DE JUNY

PRESENTACIÓ REQUISIT ACADÈMIC PER AL BATXILLERAT: FINS 25 DE JUNY

LLISTATS PROVISIONALS ALUMNAT ADMÉS: 4 DE JULIOL

RECLAMACIONS: FINS EL 9 DE JULIOL

LLISTATS DEFINITIUS ALUMNAT ADMÉS:  10 DE JULIOL

MATRÍCULA:  15 I 16  DE JULIOL

PRESENTACIÓ SOL·LICITUDS PERÍODE EXTRAORDINARI: 21 I 22 DE JULIOL

CICLES FORMATIUS

PERIODE ORDINARI

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: DEL 31 DE MAIG A L’11 DE JUNY

PRESENTACIÓ REQUISIT ACADÈMIC: FINS 26 DE JUNY

LLISTATS PROVISIONALS ALUMNAT ADMÉS: 30 DE JUNY

RECLAMACIONS: FINS EL 3 DE JULIOL

LLISTATS DEFINITIUS ALUMNAT ADMÉS:  4 DE JULIOL

MATRÍCULA:  DE L’11 AL 15 DE JULIOL

Read the rest of this entry →

by admin

1 d’abril: Freire i les Escoles Zapatistes

abril 2, 2014 in ACTIVITATS by admin

L’1 d’abril membres del Seminari “Lectura de de Realidad al Aula” de la Universidad Autónoma de México impartiren un xerrada contant-nos la seua experiència a les Escoles Zapatistes. A l’acte assstí l’alumnat del CF d’Animació Sociocultural i CF d’Integració Social.

A l’acte, en primer lloc Felipe Cruz, Lorena R. Muciño, Luis Alberto Rosas, Rosa Soto i Jhovana Vasquez ens contaren la gènesi i evolució de l‘EZLN, i la seua experiència en les Escoles Zapatistes a les que assistiren. També feren reflexions al voltant de la pedagogia orientada a la vida d’aquestes escoles així con de la docència en les diferents llengües indígenes pròpies dels territori.

Felipe Cruz acabà la xerrada amb una frase Read the rest of this entry →

FESTA DEL VOLUNTARIAT

març 31, 2014 in NOTÍCIES by Daniel Ballester

El passat dimecres 26 de març es va celebrar la Festa del Voluntariat amb aquelles persones que s’han implicat en el projecte de Comunitats d’Aprenentatge. Es van fer jocs de coneixement i cooperació i un berenar de xocolata i coca de llanda. Això és participació! Endavant!

by admin

Exposició fotogràfica a la Biblioteca

març 20, 2014 in ACTIVITATS by admin

Fins el dia 4 d’abril es pot visitar l’exposició “Biodiversitat al Jordi”, amb fotografies realitzades per la professora Mª José Serrano. Amb posterioritat es convocarà un concurs de fotografia amb el mateix tema. Les millors fotos seran exposades en la Biblioteca al mes de juny.

IMG_20140312_103221

by admin

JORNADA PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

març 12, 2014 in ACTIVITATS, NOTÍCIES by admin

El dia 7 de març al nostre institut es va organitzar una Jornada per a l’alumnat de cicles formatius sobre la Igualtat de Gènere

Desprès de l’acte de benvinguda i inauguració de La Jornada per part  del vicerector, s’encetà aquesta amb un aula Debat a càrrec de Charo Altable amb el títol “Amor romàntic, altre amor més feliç és possible” . Ens parlà  dels micromasclismes, de la violència dels Models amorosos romàntics i de la sexualitat Patriarcal. En aquesta ponència veiérem com romanen encara en adolescents i joves antics models de relació que permeten exercir i suportar la violència. Aquests models quedaren patents en les paraules, en exercicis imaginaris i en històries reals d’amor.

Després d’analitzar aquests models, la ponent  passà a proposar unes noves maneres de relació, nous models amorosos i eròtics on la violència no tinga cabuda i sí l’escolta del diferent, perquè l’amor sols es dóna en la llibertat plena de l’altra persona des de la seua autodeterminació.

DSC01033 còpia 2

A l’hora de l’esplai, l’alumnat de TASOC matí feu un Photocall amb cartells i referents de com desitgem que siguen les relacions entre homes i dones. La resta d’alumnat i professorat es varen fer fotos d’una manera divertida. Desprès de la taula redona les mostraren a tota la concurrència que hi va assistir.

jornadaigualtat

A les 11,30 i desprès de l’esplai es presentà una Taula Redona formada per quatre persones: Geno Morell ens parlà sobre les polítiques educatives que poden facilitar o no la consecució de la igualtat, fent una crítica intel·ligent a la nova llei d’educació que es vol imposar; Raquel Conchell abordà el tema de la violència de gènere i com aquesta societat la fa posible; Jordi García abordà el tema de la discriminació de la dona en el món laboral, simplement perquè en aquest món encara el poder l’exerceix l’home; Rosa Sanchís, amb la seua experiència professional com professora d’educació sexual, va fer palès la necessitat d’aquests cursos per desempallegar-nos  la culpabilitat que impregna el plaer del sexe , ens faça més lliures i evite la violència que la ignorància sobre la sexualitat provoca en homes i dones. S’obrí un debat molt interessant entre les persones assistents i les de la taula redona que va remoure consciències i pensaments encrostats.

A les cinc de la vesprada, Isabel Lozano sota el títol de:”*Discriminació, quina discriminació?” ens va introduir en la temàtica assenyalant conceptes importants, per a passar a realitzar una aproximació sobre com s’havia anat gestant la discriminació de la dona al llarg del temps en els diferents àmbits, tant socials com familiars, fins a arribar a la situació actual. Va finalitzar la seva intervenció  amb un curt, que de forma irònica, animava al canvi d’actituds front a la  discriminació per causa de gènere.

Posteriorment, a les 19 hores es van iniciar els tallers preparats per l’alumnat de primer d’Infantil i primer de TIS matí.

DSC01045 còpia 2